start_tonad.jpg
 

Good Stuff
For Good People

 

Ur våra Cerwin-Vegor kommer det alltid att strömma noga utvald fet rock, blues och boogie du inte visste att du längtat efter att höra. Efter att köket stängt 21.30 drar vi upp reglagen och bjuder på partystämning i baren till 02.00… När andan faller på blir det livemusik och andra events. Vi drar oss inte för att leva klyschan ”något för alla” – ett Kullabygden Social Club där alla känner sig välkomna!

 
 
kim_o_mats.jpg
 
 

WICKED WAYS OF TEMPTATION

Det bästa sättet att deala med en frestelse är att falla för den, lär Oscar Wilde ha sagt. Någonstans där började det för oss. Älskar man motorer, mat, öl och musik lika hett som rätt grilltemperatur så ska det till ganska mycket för att inte sammanföra alltsammans när det rätta tillfället infinner sig. Så var det när vi öppnade Garage lördagen den trettonde april 2013. Det blev bra redan från början, fast det går inte en dag utan vi tänker på hur vi ska göra det ännu bättre.

Välkommen!

– KIM BRÖCHNER, MATS HERNSTRÖM & STAFF –

 
 
garage_interior1.jpg
 

RESERVADO

Välkommen att boka ditt bord.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

(år månad dag)
Hur många är ni som kommer
Namn *
Namn
Telefon nr.
 
 
 
garage_vagn_sky.jpg
 

Good stuff
coming to you!

Om inte du kan komma till good stuff så kommer
good stuff till dig! Och till dina vänner och kolleger!
Från vår trailer av airstream-modell langar vi ut över 100 really tasty Garage-burgare i timmen. Just give us a call and we serve you all!

 

 

 

Hyr vår trailer

till konferens, event & fest!

Kontakta oss här: goodstuff@garagebar.se

 
garage_conference.jpg
 

WE Support good meetings!

nu kan du hyra verkstan till konferens, event & fest!

 

verkstan:

Är på 130 m2 med plats för 50 sittande och med två extra soffgrupper.

Grejer på plats:

60-tums skärm med trådlös uppkoppling till pc's och såklart wifi med fiber. Det finns även en ljud-anläggning med mixer och en A3 kopiator. Önskar ni andra grejer så fixar vi det!

 

Mat och dryck:

Vi tror nog att ni kan bli sugna på något att äta och dricka under dagen. T ex ¨Breakfast for kings¨ med burgare alternativt huevos rancheros. ¨Breakfast for queens¨ med rye bread , cheese, rocket, och yoghurt & granola. And of course coffee & juice. Lunch & middag kan beställas från vår meny.

För mer info, om t ex priser:


goodstuff@garagebar.se

 
öppet.jpg
 
 

 

 

 

 

 

272 sidor inbunden, hårdpärm.
Pris: 295 kr.

Det här är en bok för dig som gillar hamburgare. Att äta dem och att laga dem. Det är också en bok för dig som gillar tacos, fried chicken, världens bästa chili och såklart desserter och drinkar. Är du dessutom inne på motorcyklar och lite udda amerikanska bilar, tatueringar, kläder med attityd, kärlek och rock’n’roll så är väl chansen rätt stor att den här boken är något för dig. Eller för att komma till den egentliga varudeklarationen:
Good stuff for good people!

Finns att köpa på plats och på Höganäs bokhandel. Eller skicka en beställning till oss här: goodstuff@garagebar.se